» framme!

Nu är vi framme! Ska bli härligt att få va här några dagar och koppla av och shoppa. Jag har inget internet på min mobil så jag lånar en mobil så jag kommer bara kunna kika in då och då! Vi hörs :)

» Trender och hur det irriterar mig!

När jag va 7 så köpte min mamma Uggs till mig. Jag blev faktiskt retad för dom, det va innan det va så snyggt och "inne". 
Det är väl det som gjort att jag hatar trender och försöker gå emot dom. Jag har aldrig ägt ett par converse, dels för att jag inte tänker betala en massa pengar för dåliga skor och sen det andra skälet. 
När läderjackor blev inne köpte jag en armejacka. När låga strumpor blev inne hade jag höga. Höga strumpor är så mycket mer bekväma! Låga åker av hela tiden.. 
 
När det va inne med sån där fult "pluffs" på mössan, (a ni fattar) så hade jag inte det heller.                                  Vi ska åka iväg till ''''''' om några timmar nu så jag hinner inte skriva mer och det blir nog inga mer roliga inlägg denna veckan. Bara updates inlägg :) 
 
Nästa inlägg: Anorexia är en sjukdom inte en kroppstyp!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

» Konstiga tix

En vän till mig har ett tix att hon slår sig själv på rumpan. Heela tiden, det är verkligen ett tix.
En annan håller alltid på och spretar med sitt lillfinger. 
En kille blinkar hela tiden. Hårt. 
 
Jag har ett tix, fast bara när min lillfingernagel är lång. Då drar jag den mot saker och knäpper, så det blir ett äckligt ljud. Enligt andra, jag tycker det låter kul och det är så roligt att göra det. Jag kunde inte sluta så jag fick klippa av
nageln helt enkelt. 

 
 
 
 
 
 
 
 

» Sjunga i duschen

Jag kom precis ut från duschen. Jag tycker om att sjunga medans det varma vattnet sköljer över mig.Så avkopplande. I duschen är jag Beyonce och när jag kommer ut är jag en vanlig tjej. Som om jag har två sidor av mig själv, en som ingen vet om! Som Clark Kent. 
Bara att jag är utan förklädnad, inte som i Lois och Clark. Fast villken förklädnad.. Smart med glasögonen där, ingen kommer märka att det är du Clark! Villket ingen gör, men de borde märka. Ologiskt!
 
 
Idag va jag med **Joselyn i några timmar. Vi bakade kladdkaka och kollade på Grease. Och vi tog lite tid "to catch up" (hittade inget bättre ord för det) Hon har vart bortrest hela höstlovet och kom hem idag så det behövdes! Har saknat henne galet mycket! 
 
 Jag upplyste henne om Lou Reeds död. Först visste hon inte vem det va, men sen när jag visade bild så kom hon ihåg och hon blev jätteledsen. Svårt med namn, eller så ljög hon. Vi är båda gammal-och-icke-mainstream musik-fans. Och alla i den generationens musik vi lyssnar på vet vem Lou är(va). 
Men jag skulle inte dömt henne. Det är svårt att veta allt om en annan generation när man är född för sent.
Jag är inte jättestort Velvet-fan, men hans död påmminde mig hur alla fantastiska människor kommer dö så småningom och att rapp-töntar och justinbeiber-zoombies kommer att ta över jorden snart. 
 
Vi försökte få Joselyns vinylspelare att fungera så vi kunde spela hennes Grease-skiva. Vi köpte en massa skivor på en skivmässa nyligen. Själv är jag skyldig till att äga 2 Blondie vinylskivor. En skiva med Grease-låtarna och så har jag en vinyl-skiva med saturday night fever låtarna. Jag har tre cd-skivor med Ebba Grön, Sex Pistols och U2 ochså. 
 
 
Varför när vi kan spela samma låtar på datorn? För att vi vill kunna göra något som man gjorde förr,när allt va awesome. När det inte fanns Instagram eller Facebook. Inte töntiga fjortisbloggar heller, och när alla inte va beroende av sina mobiler!
 
                                                       
 
 Jag ska försöka fixa headern men det är svårt! Hjälp!,någon? 
Nästa inlägg: Trender och hur det irriterar mig (så jag kommer ihåg!) Och så ska jag komma ihåg att skriva ett inlägg om hur kvinnor framställs kom ihåg! kom ihåg! Och ett att folk säger allt på engelska!
*** Inte hennes riktiga namn

» En tjejs guide till att gå hem i mörkret!

Tänkte gör en fin liten lista. 
  • Ha din mobil uppe så den lyser men kolla inte på den för mycket, va koncentrerad på vad som händer runt om kring dig. 
  • Gå i mitten av vägen. Gå aldrig nära buskar eller saker där folk lätt kan gömma sig. 
  • Om du ska välja väg - ta den ljusaste och den med mest folk.
  • Försök gå rakt och piggt och släpa inte fötterna, gör inte saker som får dig att verka som ett lätt mål. (An easy target) Om du är full bör du inte gå hem själv när det är mörkt!
  • Om någon faktiskt skulle hoppa på dig, sparka honom mellan benen.
  • Om du tror att någon följer efter dig så gå fort, men ta inga omvägar! Försök komma hem så fort som möjligt och spring om det behövs! 
Jaa, thats about it. Det finns mycket bättre tips för detta. Såg en på tumblr om några som intervjuat våldtäcktsmän och gjort ett inlägg om det för att hjälpa. Jag har precis gått hem i mörkret från Emmy så det var därför jag kom på att göra detta inlägget. 
 
 
Om denna killen förföljer dig rekommenderar jag att stanna.
 
 
 

» Tisdag

När jag börjar skriva på detta inlägget är klockan 10:16.
Idag undrar jag om gymnasiet. Är de verkligen de bästa åren i ens liv? För isåfall vill jag få en bra start på min nya skola. Jag vill va den där snygga tjejen som killarna bråkar om att få bära böckerna åt. Om det finns på riktigt, jag har aldrig sett det i min skola. Bara i filmer. Men vem vill inte vara den tjejen? 
Jag vet att om jag bestämmer mig för att vara en tönt under de tre åren och hålla mig för mig själv kommer jag ångra det! Det kanske kommer fungera första terminen men jag kommer bara bli deppigare och deppigare från där. 
Jag ska försöka se bra ut och va trevlig, även om jag känner nu att jag hellre skulle villja hålla mig för mig själv. 
Men framtida jag kommer tacka mig senare!
 
 
 
 
 

» Bitches

I åttan va jag en bitch. Jag va vän med fel personer, men det känns som jag verkligen har rätt vänner nu. De som bryr sig om mig och som jag gillar.
A t.ex, hon har en hemsk syster W (djävulen). A är falsk, eller alltså egentligen är hon snäll men hennes villja att vara populär tar ut det värsta i henne. Hon och jag har aldrig varit så bra vänner så att försöka rädda henne är inget alternativ. A är nästan rädd för mig på något sätt, att jag ska stjäla hennes vänner eller få henne att bli utanför. Men A:s "bästa" vän som råkar ha hög status har jag vart vän med sen förskolan och du mobbade henne i 3:an A. 
Men M som hon heter verkar inte se, eller hon har förstått men hon bryr sig inte att A inte skulle va vän med henne om hon inte va populär. Åhh guud popularitet, det är verkligen ett stort ORKA. Jag orkar inte. Det är därför jag har slutat bry mig för länge sen. För jag har jättemånga snälla vänner! Om man är populär har man kanske 2 riktigt bra vänner och resten falska, så är det för M iallfall. 
 
 
Här är några ni kommer läsa ofta om: MarieAlva,Wera, Olive, JoselynJulia, Emmi, Emma, Emmy, Felicia, Sofia, Hannes, Simon, Ardian, Johan, David mfl.. (många fler) (Det är inte deras riktiga namn)
 
I fredags va jag med Olive, i lördags chillade jag och igår va jag med Emmi. Idag har jag bara chillat, gick bort till subway och köpte lunch. Imorgon ska jag först på teater med min syster, min mammas nya, min halvbror och mamma. Sen ska jag och Emmy hitta på något och på tisdag ska kanske jag och Joselyn va, om hon kommit hem från malmö. Sen ska vi åka till stockholm och va där resten av höstlovet. 
 
 
PS: Ska försöka hinna att fixa header-bilderna och designen, det ser ju för jävligt ut. Ingen hipsterblog det här!
 

» Sex

Det är väldigt ovanligt för tjejer av njuta av sex i tonåren. Jag är själv oskuld men jag har kompisar som har haft sex och som har berättat om hur ont det gjorde. Och hur obehagligt det var. Svettigt, smärtsamt och äckligt. Det är så de beskriver det.
Men det va inte det detta inlägget handlar om. Utan jag funderar, ser inte killar ganska äckliga ut nakna? De står där med sin grej i vädret och är alldeles håriga. De ser så snuskiga ut! Det är nog alla äckliga bilder som man råkat se när jag och Josefine letat efter någon att prata med på omegle som gör att jag tycker detta. Tjejer ser lixom så vackra ut ändå. Med långa fina ben och snygga bröst och hårfria. 
 
Jag brukar inte kolla på porr för jag vet hur hemskt de utnyttjar kvinnorna i filmerna. De får inget betalt och blir tvingade till analsex m.m.
Jag har iallfall gått in på någon sida någon gång för att kolla vad det är. Och om man ska titta - (nu tycker jag inte att man ska göra det pga tidigare nämna anledningar. ) så är lesbisk porr bättre. På man och kvinna eller "gangbang" så kan man sammanfatta det såhär: Tjejerna fejkstönar, killarna kör in sina penisar i alla hål som går på kvinnorna hårt, tjejerna suger på sina fingrar och lägger sig i obekväma ställningar, killarna kommer i tjejens ansikte och hon låtsats att hon tycker om det, när de har analsex kan man tillochmed se att tjejerna grimaserar. USCH. 
När det är tjej och tjej kan de inte skada varann på samma sett, det är nog en hel del fejkstönande men det är ändå bättre än när killen trycker in sin penis i tjejen så hårt han kan och killar kollar på det och tror att det är så sex går till. 
 
Det förklarar ju varför inga tonårstjejer njuter av sex eller hur? 
 
 
 
 
Ladda ner tillägget Adblock för att slippa annonser på min blogg! http://bit.ly/1akPL0z
 

» Copycat

Alltid ska jag skapa bloggar och göra saker som karaktärer i tv-serier och filmer gör. Förutom denna bloggen har jag även testat att va Gossip Girl, och det slutade inte väl. Jag kan inte säga att mitt försök att vara -A fungerade heller.  
Insperationen denna gången kommer ifrån tv-serien Awkward. Jag har bara kollat på den sen i fredags men redan börjar jag villja ha Jennas liv. 
I denna bloggen kommer jag att vara helt öppen, men anonym. Så om någon vill läsa om hur det är att vara en 15-årig flicka på 2000-talet i en liten håla någonstans i Sverige, så kika in här när du känner för det. 
Men jag vill bara varna er. Jag har inget spännande liv alls. Inte tillräckligt spännande för att göra en tv-serie av iallfall. Men jag ska försöka att dela med mig av mina mest dramatiska händelser, och förhoppningsvis få någon att må lite bättre över sig själv när de hör hur patetiskt mitt liv faktiskt är.